Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til trond`enProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til knny88Profilbildet til bait69Profilbildet til LamatryneProfilbildet til VigdisProfilbildet til kennedy85Profilbildet til ZeroProfilbildet til j18elverumProfilbildet til chipProfilbildet til MortenBProfilbildet til mann31vesterålen
Profilbildet til LarsnProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til nord88Profilbildet til IngunnProfilbildet til AinaCdProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til poffenProfilbildet til nattroseProfilbildet til LatexleahProfilbildet til SigvegalProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til MaykieProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til BadboyProfilbildet til ErogenProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Chrisoslo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje