Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Angel84Profilbildet til agderProfilbildet til silverProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til RubberkingProfilbildet til uzi69Profilbildet til Singel49Profilbildet til NordlandProfilbildet til MortenBProfilbildet til vickycdProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MatteStProfilbildet til kennethProfilbildet til Læreren
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Lill17Profilbildet til Osl38Profilbildet til BadboyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til talkmanProfilbildet til pitt76

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Chrisoslo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje