Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AzathothProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til nina1992Profilbildet til ToyenProfilbildet til førdeparetProfilbildet til DrulProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til snirlenProfilbildet til C.lop14Profilbildet til KimmernProfilbildet til AngelManProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Cd28
Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Andersen89Profilbildet til TuttaProfilbildet til AsveigProfilbildet til KiwienProfilbildet til orro75Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til petzlProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Matiine123Profilbildet til bby123Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til VictorProfilbildet til El Diablo

Chrisoslo

@chrisoslo
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Chrisoslo:Disse profilene har Chrisoslo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Chrisoslo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje