Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til geddimannProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til MelekProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til XenaProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Kate WProfilbildet til Mr.XProfilbildet til ToyenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Kongen
Profilbildet til julieProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Sonny55Profilbildet til IngegardProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til MissMProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til zethProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til hattifnattene00

ChristinaCD

@christinacd
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt ChristinaCD:Disse profilene har ChristinaCD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje