Profilbildet til westpar76Profilbildet til LeticiaProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Kalle2Profilbildet til BotanicalProfilbildet til KongenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til mann oslProfilbildet til leandroProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til kmfantProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til sjømannProfilbildet til HommeProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til JiJiProfilbildet til Hilde79Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til XL KukkProfilbildet til jens41Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til MedusaProfilbildet til cat68

ChristineTranse

@christinetranse
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt ChristineTranse:Disse profilene har ChristineTranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje