Profilbildet til NettstedetProfilbildet til HommeProfilbildet til Sublime81Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til DavinciProfilbildet til Alexander44Profilbildet til BotanicalProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til TheMissProfilbildet til oslokosProfilbildet til dewill77Profilbildet til zethProfilbildet til Soffi
Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til IngunnProfilbildet til ScorpionProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Torill1979Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til DavinciProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Niko9Profilbildet til maler.nProfilbildet til joniProfilbildet til NikkiSissy

ChristineTranse

@christinetranse
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt ChristineTranse:Disse profilene har ChristineTranse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje