Profilbildet til ShineProfilbildet til Par på camProfilbildet til bunnyProfilbildet til orro75Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til AlesioProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Siba44Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til lekentpar28
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til silverProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til AndroidProfilbildet til cat68Profilbildet til TommybProfilbildet til PlatinumProfilbildet til CharlesProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til joniProfilbildet til Sadominator

ChristineCD36Oslo

@christinetranse
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt ChristineCD36Oslo:Disse profilene har ChristineCD36Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje