Profilbildet til VictorProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til nelg90Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til NannaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Reina21Profilbildet til davidandreProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til AlexsProfilbildet til SoffiProfilbildet til dewill77Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til lovebbw
Profilbildet til staalmannenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til AmpriProfilbildet til MaykieProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til miss76Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Per SProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til DionysusProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til pitt76

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje