Profilbildet til vesle 43Profilbildet til naitsProfilbildet til StaaleProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til LeticiaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til NinnaProfilbildet til silverProfilbildet til afrikarProfilbildet til NåProfilbildet til EmmaOlsen
Profilbildet til TengilProfilbildet til MedusaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til OdinProfilbildet til HommeProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til hgsd1Profilbildet til latino123Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SKubrickProfilbildet til englevinger

CindyCD

@cindycd
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt CindyCD:Disse profilene har CindyCD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje