Profilbildet til simonaProfilbildet til vekten75Profilbildet til shado33Profilbildet til elghodeProfilbildet til MissProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til bwillyProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til AlexsProfilbildet til Royalfit
Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til SjtProfilbildet til MehtevasProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til LeneaProfilbildet til elghodeProfilbildet til frekkis71Profilbildet til SigvegalProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til GiggSProfilbildet til i love boysProfilbildet til TuttaProfilbildet til ParKos2239

CindyCD

@cindycd
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt CindyCD:Disse profilene har CindyCD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje