Profilbildet til pitt76Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til sjømannProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Par på camProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Cd28Profilbildet til Skeva91Profilbildet til nattroseProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Avalon
Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til RuienProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MusashiProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til AndiiProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til DavinciProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til sexworker202

CindyCD

@cindycd
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt CindyCD:Disse profilene har CindyCD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje