Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Andersen89Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til DorcasProfilbildet til LåtteProfilbildet til søker sexProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til LathamsProfilbildet til mizzyProfilbildet til SuzProfilbildet til Telemann88Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til OpplandsPar
Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til maler.nProfilbildet til norseman9Profilbildet til simonaProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til AjscreamProfilbildet til sola50Profilbildet til kmfantProfilbildet til JustinProfilbildet til Kas=)Profilbildet til DorransProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Oslo27

CindyCD

@cindycd
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt CindyCD:Disse profilene har CindyCD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje