Profilbildet til zethProfilbildet til two-playfulProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til skurk3Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Kas=)Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til SvetikProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Stine1986Profilbildet til HexaProfilbildet til jente2011Profilbildet til freaky2Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til fotfetisj
Profilbildet til pitt76Profilbildet til plusSProfilbildet til RJProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til frekkis71Profilbildet til DragongirlProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til BistvgProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til mark04Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til poffen

claire

@claire
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt claire:Disse profilene har claire besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje