Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til RonnProfilbildet til EscobarProfilbildet til SussProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til pierceddickProfilbildet til RosjerProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til bby123Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til naitsProfilbildet til BergenBiSugerDeg
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til IngunnProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SamehadaProfilbildet til MarwinProfilbildet til latexthingProfilbildet til SvetikProfilbildet til AvalonProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til plusS

ClaudiaFJ

@claudia
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ClaudiaFJ:Disse profilene har ClaudiaFJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje