Profilbildet til LatexmannProfilbildet til dogbayProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til par_30Profilbildet til ArousalProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til NataProfilbildet til Bimann43Profilbildet til KjellarProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til ElleseusProfilbildet til dewill77
Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til apeeassProfilbildet til DrulProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til KaisaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til BullseyeProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Haakon92Profilbildet til GiggS

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje