Profilbildet til sluggernProfilbildet til BistvgProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til NjordProfilbildet til BrumProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ArconadaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til IngunnProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til halloisProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til norseman9Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Dirty&Kinky
Profilbildet til førdeparetProfilbildet til northkickProfilbildet til temptationProfilbildet til sjømannProfilbildet til Joey77Profilbildet til Thea92Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til zailoProfilbildet til Kate WProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til carmella

Cleo

@cleo
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje