Profilbildet til pellepoleProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MarwinProfilbildet til OlavsenProfilbildet til AzathothProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til AsveigProfilbildet til CindyCDProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til losamantesProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SnæxProfilbildet til SamehadaProfilbildet til SakoProfilbildet til ChivasProfilbildet til OlavsenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til GoldenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til elghodeProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Pia Shemale

Cleo

@cleo
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje