Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til oslokosProfilbildet til DorransProfilbildet til BadboyProfilbildet til AzathothProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til carogirlProfilbildet til ElinesProfilbildet til ScorpionProfilbildet til elghodeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til bakerProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til xtrProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Fresia4
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til JosepProfilbildet til Crazy92Profilbildet til j18elverumProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Caleron86Profilbildet til AskimMannProfilbildet til AndyrjProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Latexfun

Cleo

@cleo
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje