Profilbildet til Osl38Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til CleoProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til ArousalProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til slaviProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Matiine123Profilbildet til sportfuck
Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Niko9Profilbildet til HardRockProfilbildet til FinelineProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til leandroProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Cato1977Profilbildet til C.lop14Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Lill17Profilbildet til chefdepomme

Cleo

@cleo
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje