Profilbildet til jenandProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til fridafridaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til .tvliseProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Caleron86Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til YongProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til solaProfilbildet til LookmeProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Solros72Profilbildet til ellenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Difference___

Cleo

@cleo
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje