Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Singel49Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Siba44Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til kennethProfilbildet til MannValdresProfilbildet til VictorProfilbildet til SvetikProfilbildet til Stine1986Profilbildet til simonaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til mrroyalProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til hgsd1Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til synnyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Reina21Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til KimmernProfilbildet til shivaProfilbildet til AlekProfilbildet til AmpriProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til PSYllon

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje