Profilbildet til HardRockProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til LilliMyProfilbildet til krsflortProfilbildet til veilchenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til NataProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til ShineProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til BjoernProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til toro60
Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til silverProfilbildet til hawe35Profilbildet til DorransProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til sluggernProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Robert Love

Cleo

@cleo
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje