Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til HazeProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til AngelManProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Alexander44Profilbildet til UerfarenProfilbildet til SarlimeProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Telemann88
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til SwededarterProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Passivg19Profilbildet til jente2011Profilbildet til Tony21Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Dotto81Profilbildet til kinky667Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til sexworker202Profilbildet til På_søkProfilbildet til MatteStProfilbildet til Flekka18

Cleo

@cleo
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje