Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til latexthingProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til SylvesterProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til plusSProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til trisvikProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Helene89Profilbildet til Cato1977Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til sisunor
Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til .tvliseProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til sexworker202Profilbildet til godheksaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Tine cdProfilbildet til JontassProfilbildet til IngegardProfilbildet til carogirlProfilbildet til forester

Cleo

@cleo
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje