Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til kmfantProfilbildet til AlekProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til BittenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KristiansenProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Singel49Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til sjømannProfilbildet til hank95Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Mr.Sensitive
Profilbildet til bwillyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Lill17Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til AnMy99Profilbildet til godsg1Profilbildet til SjtProfilbildet til Fin g30Profilbildet til JærguttenProfilbildet til knutbrgProfilbildet til DrulProfilbildet til Masserer_deg

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje