Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til troendern93Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til AnMy99Profilbildet til bait69Profilbildet til mark04Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Lill17Profilbildet til JosepProfilbildet til bakerProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Sonny55Profilbildet til charlotee23Profilbildet til VildeeeProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Par Buskerud
Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til kajabiProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til qwerty19Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sola50Profilbildet til talkmanProfilbildet til just myselfProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til Bullseye
 • 4 år, 5 måneder siden

  Cleo

  Cleo ble et registrert medlem 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje