Profilbildet til buskerudProfilbildet til JustinProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ExosProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ValeriaProfilbildet til latex66Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Solros72Profilbildet til YouwishProfilbildet til mark04Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Per SProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til pierceddickProfilbildet til nada000
Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til NordlandProfilbildet til Roger84Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til .LisetvProfilbildet til latino123Profilbildet til Reina21Profilbildet til davidandreProfilbildet til bbck osloProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til sluggernProfilbildet til Lez 40Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
  • 4 år, 5 måneder siden

    Cleo

    Cleo endret profilbildet sitt 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje