Profilbildet til Mr.XProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LokerProfilbildet til colargolProfilbildet til Jan46Profilbildet til sverre89Profilbildet til Par på camProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til DodraugenProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til KvastenProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Avalon
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til akane21Profilbildet til ReidarProfilbildet til mark04Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til kmfantProfilbildet til LathamsProfilbildet til Reina21Profilbildet til PhenrikProfilbildet til BiparProfilbildet til petzlProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til MedusaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til MissyMooProfilbildet til ParKos2239
  • 3 år, 10 måneder siden

    Cleo

    Cleo endret profilbildet sitt 3 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje