Profilbildet til RAPID4Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til L_KProfilbildet til Androx0Profilbildet til ChivasProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til DodraugenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til bwillyProfilbildet til Nettstedet
Profilbildet til Mystical34Profilbildet til DrulProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Thea92Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Niko9Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til KogKProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Androx0Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til m52a

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje