Profilbildet til LåtteProfilbildet til Haakon92Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Klar 79Profilbildet til bakerProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til førdeparetProfilbildet til kennethProfilbildet til Klara31Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til No StringsProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ani5
Profilbildet til RJProfilbildet til Skeva91Profilbildet til monique tvProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til DrulProfilbildet til Hemne72Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til LathamsProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Mimmi51

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje