Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til JM28Profilbildet til RantazticProfilbildet til babybooProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til kajabiProfilbildet til davidandreProfilbildet til GeiriProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til På_søkProfilbildet til shinY_Profilbildet til Sammi
Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MeeowProfilbildet til MartinosloProfilbildet til hank95Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til OdinProfilbildet til Latex50Profilbildet til NallexyProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til freezinProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Sylvester

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje