Profilbildet til KvastenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til gameroslProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til PSYllonProfilbildet til KaisaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Osl38Profilbildet til AsveigProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Brum
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til TheReaderProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til HebroProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til nattroseProfilbildet til NordlandProfilbildet til LululuuProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til FrkHeidi

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje