Profilbildet til AvalonProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til zethProfilbildet til El DiabloProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LatexfunProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til AsveigProfilbildet til karlaaProfilbildet til Anettele
Profilbildet til SportoguyProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Slappen72Profilbildet til 2KosProfilbildet til CindyCDProfilbildet til SoffiProfilbildet til afrikarProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Bimann43Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til DorransProfilbildet til westpar76Profilbildet til VictorProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til mannstavanger

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje