Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til BittenProfilbildet til KatherineProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til DrulProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MatteStProfilbildet til BjoernProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til MeeowProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til BergenoProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Helene89
Profilbildet til NinnaProfilbildet til ManimalProfilbildet til JM28Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Niko9Profilbildet til søker sexProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til CharlesProfilbildet til TheRose49Profilbildet til VildeeeProfilbildet til freezinProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Voluptuous

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cleo

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Humor blandet med rå sex-appeal 😉

Hva jeg hater mest

Sure mannfolk 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje