Profilbildet til sølProfilbildet til godsg1Profilbildet til mizzyProfilbildet til afrikarProfilbildet til eddi1000Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til FinelineProfilbildet til shinY_Profilbildet til MissProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til monique tvProfilbildet til virtuveProfilbildet til ToremannProfilbildet til Difference___Profilbildet til StianProfilbildet til Shine
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til COBRAF2Profilbildet til Par på camProfilbildet til ExodiaProfilbildet til andy1988Profilbildet til stian93Profilbildet til fintparProfilbildet til komigje69Profilbildet til OralProfilbildet til Tobben28Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til knny88Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Lathams

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Humor blandet med rå sex-appeal 😉

Hva jeg hater mest

Sure mannfolk 😉

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cleo

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje