Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ElleseusProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Mossing34Profilbildet til BecksProfilbildet til DodraugenProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Joachim*Profilbildet til BiTrineProfilbildet til MatteStProfilbildet til StrazoProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til xdresser
Profilbildet til AlexsProfilbildet til gameroslProfilbildet til ArielProfilbildet til temptationProfilbildet til LeneaProfilbildet til NordlandProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til sola50Profilbildet til latex66Profilbildet til CdrypaProfilbildet til AsveigProfilbildet til vesle 43Profilbildet til kaiasoProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Life is a game

Cleo

@cleo
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cleo:Disse profilene har Cleo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cleo

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Humor blandet med rå sex-appeal 😉

Hva jeg hater mest

Sure mannfolk 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje