Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til MissMProfilbildet til talkmanProfilbildet til poffenProfilbildet til i love boysProfilbildet til CleoProfilbildet til IngegardProfilbildet til par_30Profilbildet til AzathothProfilbildet til ToremannProfilbildet til regntøymannProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Lizzy
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til golfbearProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til zethProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til KimmernProfilbildet til stuve92Profilbildet til Leto78Profilbildet til Julie00Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til henrkjarProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kv

COBRAF2

@cobraf2
aktiv 2 uker, 6 dager siden
Disse profilene har besøkt COBRAF2:Disse profilene har COBRAF2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje