Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Mossing34Profilbildet til BillProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til TommybProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til kinky667Profilbildet til CharlesProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til L_K
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til dp72Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til hawe35Profilbildet til DragongirlProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til KWGProfilbildet til runAProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til CindyCDProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Sonny55Profilbildet til dogbayProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til RonnProfilbildet til burndoc

COBRAF2

@cobraf2
aktiv 3 uker, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt COBRAF2:Disse profilene har COBRAF2 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje