Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til zethProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til yanaProfilbildet til jannis25Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Isabella10Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til AnMy99Profilbildet til AskimMannProfilbildet til MatteStProfilbildet til IngegardProfilbildet til AjscreamProfilbildet til fevikmannen
Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ReidarProfilbildet til hgsd1Profilbildet til BjoernProfilbildet til RockDudeProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til DorcasProfilbildet til sjømannProfilbildet til jens41Profilbildet til bait69Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til stavangerjente-82

COBRAF2

@cobraf2
aktiv 2 uker, 6 dager siden
Disse profilene har besøkt COBRAF2:Disse profilene har COBRAF2 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

COBRAF2

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje