Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til kajabiProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til oslokosProfilbildet til joniProfilbildet til UerfarenProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Huldra89Profilbildet til SupermannProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til bamsefarProfilbildet til GoldenProfilbildet til Karinagay
Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til skurk3Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Fresia4Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til mark04Profilbildet til HebroProfilbildet til AngelManProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Al Spacey

Grifla

@cocoi
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Grifla:Disse profilene har Grifla besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje