Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til IngegardProfilbildet til Anne72Profilbildet til claireProfilbildet til Tony21Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til maritaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Zuurie2
Profilbildet til eddi1000Profilbildet til freezinProfilbildet til krsflortProfilbildet til ak00nProfilbildet til NallexyProfilbildet til blaithinProfilbildet til søker sexProfilbildet til sweden boyProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til BillProfilbildet til 59modellProfilbildet til Floppa1

Grifla

@cocoi
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Grifla:Disse profilene har Grifla besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje