Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ChivasProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til RomeoProfilbildet til Natasha93Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til LeneaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til SimProfilbildet til urokraakeProfilbildet til JupiterProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til LathamsProfilbildet til Muskeldigger
Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til SammiProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til TearyProfilbildet til Alexander44Profilbildet til KarinagayProfilbildet til par_30Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til windel999Profilbildet til vickycdProfilbildet til Tine cdProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Brum

Grifla

@cocoi
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Grifla:Disse profilene har Grifla besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje