Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til NyssaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til DavinciProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til petzlProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til blaithinProfilbildet til AmpriProfilbildet til BjoernProfilbildet til Stine1986Profilbildet til talkmanProfilbildet til troendern93Profilbildet til Mandal37Profilbildet til Marwin
Profilbildet til pitt76Profilbildet til orphansProfilbildet til NordJente90Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til RantazticProfilbildet til Oslo27Profilbildet til NannaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Siba44Profilbildet til veilchenProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til jan50Profilbildet til elinkoskos

Grifla

@cocoi
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Grifla:Disse profilene har Grifla besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje