Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Solros72Profilbildet til apeeassProfilbildet til bby123Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Donatello21Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Floppa1Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til freezinProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til BarbieMarielle
Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Lill17Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til RubberkingProfilbildet til temptationProfilbildet til Erik1337Profilbildet til PussiProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til badboy1986Profilbildet til ErogenProfilbildet til dia***Profilbildet til LadyStarProfilbildet til ChrisC

colargol

@colargol
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje