Profilbildet til Lill17Profilbildet til SylvesterProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til knutbrgProfilbildet til SkårnesProfilbildet til JM28Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Reina21Profilbildet til fadedProfilbildet til SvetikProfilbildet til blaithinProfilbildet til sjømannProfilbildet til Natasha93
Profilbildet til oslokosProfilbildet til SoffiProfilbildet til ToyenProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til freezinProfilbildet til nattroseProfilbildet til maritaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til LokerProfilbildet til pytagorasProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til bergen89Profilbildet til norseman9

colargol

@colargol
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje