Profilbildet til poffenProfilbildet til bait69Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NordlandProfilbildet til runAProfilbildet til kennethProfilbildet til StrazoProfilbildet til SiljeProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MariusProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til TigerProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ballder
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til geddimannProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til HardRockProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mossing34Profilbildet til GogT1971Profilbildet til No StringsProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til jenand

colargol

@colargol
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje