Profilbildet til MikeProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til AfroManProfilbildet til trond`enProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til kennethProfilbildet til ZizouProfilbildet til xdresserProfilbildet til Linda_25Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til KjellarProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til NaughtyDane
Profilbildet til temptationProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til xtrProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til godsg1Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Leto78Profilbildet til Nic94Profilbildet til DavinciProfilbildet til Caleron86Profilbildet til ballderProfilbildet til jenandProfilbildet til andy1988Profilbildet til HerskerVestfold74®

colargol

@colargol
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje