Profilbildet til RockDudeProfilbildet til NinnaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til toro60Profilbildet til CdrypaProfilbildet til MissMProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til faithProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SKubrickProfilbildet til pvcloveProfilbildet til LærerenProfilbildet til Lars80Profilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til nord88Profilbildet til gameroslProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til losamantesProfilbildet til -MissV-Profilbildet til LamatryneProfilbildet til SarlimeProfilbildet til yanaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MandrakeProfilbildet til lalaparProfilbildet til AndiiProfilbildet til ThomasassProfilbildet til MedPåAlt

colargol

@colargol
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje