Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Helene89Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til sola50Profilbildet til cat68Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Androx0Profilbildet til ElviraProfilbildet til InnlandetProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til sluggernProfilbildet til AlexanderProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til SjtProfilbildet til Marwin
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til maritaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til LissaProfilbildet til TabbeProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Dotto81Profilbildet til JavhaxProfilbildet til shado33Profilbildet til MehtevasProfilbildet til brollProfilbildet til MoaProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Stian

colargol

@colargol
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje