Profilbildet til Lez 40Profilbildet til mizzyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til HebroProfilbildet til Lill17Profilbildet til ArconadaProfilbildet til nina1992Profilbildet til golfbearProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Skeva91Profilbildet til CindyCDProfilbildet til bergen89Profilbildet til AjscreamProfilbildet til just myselfProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til runAProfilbildet til SpindelProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til TuttaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til NinnaProfilbildet til HexaProfilbildet til Lill17Profilbildet til ExosProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Bergen-nord
  • 1 år, 11 måneder siden

    colargol

    colargol endret profilbildet sitt 1 år, 11 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje