Profilbildet til MedusaProfilbildet til CulprateProfilbildet til Linda_25Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til vickycdProfilbildet til KvinnenProfilbildet til sverre89Profilbildet til Solros72Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Per SProfilbildet til bakerProfilbildet til BotanicalProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Mehtevas
Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til RonnProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til DodraugenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ShineProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til @nn@
  • 2 år, 3 måneder siden

    colargol

    colargol endret profilbildet sitt 2 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje