Profilbildet til dia***Profilbildet til AvalonProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til NettstedetProfilbildet til RantazticProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til SnæxProfilbildet til jens41Profilbildet til BadboyProfilbildet til 59modellProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til Thea92Profilbildet til MidasProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til mrtoreProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til SherylProfilbildet til LathamsProfilbildet til Joey77Profilbildet til Slave g23Profilbildet til orphansProfilbildet til LeneaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Lars80Profilbildet til LadyStar

colargol

@colargol
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje