Profilbildet til bergen89Profilbildet til par_30Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til simonaProfilbildet til TigerProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til HommeProfilbildet til MannValdresProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til DrYvilProfilbildet til BittenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til poopITboyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Becks
Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til PSYllonProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til NinnaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SvantepriProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til AlexanderProfilbildet til !!sweetie

colargol

@colargol
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje