Profilbildet til bwillyProfilbildet til Latex44Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til SupermannProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til jonas93Profilbildet til BjornchProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til GoldenProfilbildet til sluggernProfilbildet til DonGris
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til cat68Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til bergen89Profilbildet til westpar76Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til sola50Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til qwerty19Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Slappen72Profilbildet til pvclove

colargol

@colargol
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje