Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Geirern92Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til NightdiverProfilbildet til RubberkingProfilbildet til LatexmannProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til afrikarProfilbildet til ZizouProfilbildet til Tyber30Profilbildet til MartinosloProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til NowheremanProfilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til KaisaProfilbildet til No StringsProfilbildet til RixnProfilbildet til binittedal31Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til brollProfilbildet til MM77Profilbildet til Trh1980Profilbildet til HazeProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til DragongirlProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Vfold50M

colargol

@colargol
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt colargol:Disse profilene har colargol besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje