Profilbildet til MaykieProfilbildet til BittenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til På_søkProfilbildet til troendern93Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til No StringsProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Andersen89Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til DorransProfilbildet til veilchen
Profilbildet til LululuuProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til vickycdProfilbildet til bergen89Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til yanaProfilbildet til Nic94Profilbildet til NettstedetProfilbildet til BergenoProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SpindelProfilbildet til love one another

coolchic101

@coolchic101
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt coolchic101:Disse profilene har coolchic101 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje