Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til InnlandetProfilbildet til dewill77Profilbildet til fadedProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sluggernProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til MeeowProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til TabbeProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Joey77
Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ElinesProfilbildet til simonaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Solros72Profilbildet til AsveigProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til KWGProfilbildet til ReidarProfilbildet til HebroProfilbildet til ChivasProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til CleoProfilbildet til KaisaProfilbildet til EmmaEE

coolchic101

@coolchic101
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt coolchic101:Disse profilene har coolchic101 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje