Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til ak00nProfilbildet til ElviraProfilbildet til DrulProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til NjordProfilbildet til CindyCDProfilbildet til GuttOslo95
Profilbildet til Joey77Profilbildet til CleoProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til LookmeProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til TabbeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til ak00nProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Kimhan1992

coolchic101

@coolchic101
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt coolchic101:Disse profilene har coolchic101 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje