Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ErogenProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til uzi69Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til temptationProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til bunnyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ArielProfilbildet til røyskatta
Profilbildet til AlekProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ArconadaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til just myselfProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til LadyStarProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Avalon

coolchic101

@coolchic101
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt coolchic101:Disse profilene har coolchic101 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje