Profilbildet til sanjaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til sweden boyProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til babybooProfilbildet til AndiiProfilbildet til BullseyeProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ErogenProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til JaNuSProfilbildet til BBW28Profilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til SammiProfilbildet til FinelineProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til frekkis71Profilbildet til just myselfProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til poffenProfilbildet til guttenProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MusashiProfilbildet til DrGeiger

coolchic101

@coolchic101
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt coolchic101:Disse profilene har coolchic101 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje