Profilbildet til PussiProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til AndiiProfilbildet til petrus1956Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Cd28Profilbildet til LissaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til MelekProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SussProfilbildet til LizzyProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Ariel
Profilbildet til uzi69Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til sverre89Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til hawe35Profilbildet til spruksProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til LadyBBW

coolchic101

@coolchic101
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt coolchic101:Disse profilene har coolchic101 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje