Profilbildet til RixnProfilbildet til MikeProfilbildet til ellenProfilbildet til bunnyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SwededarterProfilbildet til DavinciProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Katherine
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til vekten75Profilbildet til Angel4uProfilbildet til plusSProfilbildet til bbck osloProfilbildet til AnMy99Profilbildet til bait69Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til jarlemannProfilbildet til jannis25Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til godheksaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)

coolchic101

@coolchic101
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt coolchic101:Disse profilene har coolchic101 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje