Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til sisunorProfilbildet til No StringsProfilbildet til SamehadaProfilbildet til xdresserProfilbildet til Bimann43Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til KarinagayProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til poopITboyProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til maler.nProfilbildet til Hexa
Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til guttenProfilbildet til MizzyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til shaftyProfilbildet til kennethProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til BiTrineProfilbildet til mann oslProfilbildet til MrVoldProfilbildet til KiwienProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til hank95

coolchic101

@coolchic101
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt coolchic101:Disse profilene har coolchic101 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje