Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Siba44Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til EspenProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til NjordProfilbildet til TorolavProfilbildet til Geirern92Profilbildet til carmellaProfilbildet til lalapar
Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til geddimannProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til jan50Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til freezinProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Difference___Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til DrGeiger

coolchic101

@coolchic101
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt coolchic101:Disse profilene har coolchic101 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje