Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til EvensProfilbildet til mrroyalProfilbildet til BluwProfilbildet til maritaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til PlatinumProfilbildet til SiljeProfilbildet til Sonny55Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til mark04
Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Lill17Profilbildet til uzi69Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til MeeowProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Difference___Profilbildet til StaaleProfilbildet til røyskattaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Hilde79

corve1000

@corve1000
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt corve1000:Disse profilene har corve1000 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje