Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til pitt76Profilbildet til BullseyeProfilbildet til lovebbwProfilbildet til bergenm30Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til shaftyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til SherylProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Joey77Profilbildet til XenaProfilbildet til slaviProfilbildet til førdeparet
Profilbildet til ThomasassProfilbildet til AskimMannProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til temptationProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Bimann43Profilbildet til ArielProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til AlesioProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til carogirlProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Bjornch

corve1000

@corve1000
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt corve1000:Disse profilene har corve1000 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje