Profilbildet til coolchic101Profilbildet til pvcloveProfilbildet til SpindelProfilbildet til SimProfilbildet til harepusenProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til AinaCdProfilbildet til LatexmannProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til claireProfilbildet til shivaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til andy1988Profilbildet til ZaxProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Soffi
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til nafaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Reisende40Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til LookmeProfilbildet til sisunorProfilbildet til sverre89Profilbildet til agderProfilbildet til KongenProfilbildet til Linda_25

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje