Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til foresterProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Leto78Profilbildet til LookmeProfilbildet til Joey77Profilbildet til AlekProfilbildet til AsveigProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ElviraProfilbildet til **WanjaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til latex66Profilbildet til bergen89
Profilbildet til jens41Profilbildet til moss73Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Niko9Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Fin g30Profilbildet til YongProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til HebroProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Bergen-nord

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje