Profilbildet til jenandProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Telemann88Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Solros72Profilbildet til Thea92Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til kastrdProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til kjelli77Profilbildet til MandrakeProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til dewill77Profilbildet til Ariel
Profilbildet til ellenProfilbildet til hank95Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Kas=)Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til latexthingProfilbildet til Nic94Profilbildet til NåProfilbildet til TheRose49Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Stine1986Profilbildet til HommeProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til zailoProfilbildet til WhiteTiger

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje