Profilbildet til BjornchProfilbildet til harepusenProfilbildet til kjelli77Profilbildet til poopITboyProfilbildet til ManimalProfilbildet til AlesioProfilbildet til RixnProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til PussiProfilbildet til MusashiProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til BabyWProfilbildet til freaky2Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til BiparProfilbildet til JaNuS
Profilbildet til northkickProfilbildet til maritaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til j18elverumProfilbildet til BBW28Profilbildet til SylvesterProfilbildet til StrazoProfilbildet til DionysusProfilbildet til apeeassProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ZaxProfilbildet til Kjellsprell

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje