Profilbildet til MartinosloProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til TengilProfilbildet til NåProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ArielProfilbildet til SjtProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til slaviProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til badboy1986Profilbildet til SussProfilbildet til JimBodenProfilbildet til vannmann1987
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NordJente90Profilbildet til windel999Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til BjoernProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til gameroslProfilbildet til LatexLovr

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje