Profilbildet til TearyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LamatryneProfilbildet til MissMProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MannValdresProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til kastrdProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Handyman40Profilbildet til hotnoProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ZeroProfilbildet til mann osl
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til LatexleahProfilbildet til TeonilleProfilbildet til nafaProfilbildet til MusashiProfilbildet til MaykieProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til TigerProfilbildet til julieProfilbildet til trond`enProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til shivaProfilbildet til Humlevatn

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje