Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til HardRockProfilbildet til RantazticProfilbildet til AfroManProfilbildet til bergenm30Profilbildet til StaaleProfilbildet til slaviProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til MehtevasProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til DorransProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Mossing34
Profilbildet til beitoProfilbildet til krsflortProfilbildet til vekten75Profilbildet til MissProfilbildet til foresterProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Trh1980Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til fadedProfilbildet til Reina21Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til ManimalProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til staalmannen
  • 3 år, 6 måneder siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo ble et registrert medlem 3 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje