Profilbildet til DorransProfilbildet til RuienProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til mrtoreProfilbildet til SigvegalProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til MeeowProfilbildet til puppemarianne
Profilbildet til EscobarProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Natasha93Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til godheksaProfilbildet til RixnProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til leandroProfilbildet til SarlimeProfilbildet til SvetikProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Skeva91Profilbildet til LiberiuS
  • 2 år, 1 måned siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo ble et registrert medlem 2 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje