Profilbildet til northkickProfilbildet til stian93Profilbildet til UerfarenProfilbildet til AskimMannProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til windel999Profilbildet til beitoProfilbildet til silverProfilbildet til NannaProfilbildet til ElyProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til hank95Profilbildet til cat68Profilbildet til AlekProfilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til bamsefarProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Joachim*Profilbildet til temptationProfilbildet til KarinagayProfilbildet til par_30Profilbildet til norseman9Profilbildet til LookmeProfilbildet til KWG
  • 2 år, 6 måneder siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo ble et registrert medlem 2 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje