Profilbildet til DionysusProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Solros72Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til MandrakeProfilbildet til joniProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til ChrisCProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til JM28
Profilbildet til JosepProfilbildet til NordlandProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til AlesioProfilbildet til testomanProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til angelica96Profilbildet til swedmanProfilbildet til sluggernProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til MiaBProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Blondetruser
  • 2 år, 3 måneder siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo ble et registrert medlem 2 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje