Profilbildet til Huldra89Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til TuttaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til freezinProfilbildet til SoffiProfilbildet til DjeimiProfilbildet til SnæxProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til LizzyProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til KennethR88Profilbildet til babybooProfilbildet til Thea92
Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Floppa1Profilbildet til RonnProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til carogirlProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Stine1986Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til latex66Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Passivg19Profilbildet til line tvProfilbildet til Kate WProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Kas=)
  • 2 år, 9 måneder siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo ble et registrert medlem 2 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje