Profilbildet til KosMusProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til KWGProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til stuve92Profilbildet til TheMissProfilbildet til ArconadaProfilbildet til two-playfulProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MissyMooProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til OdinProfilbildet til TheRose49Profilbildet til KaisaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til latex66Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til LatexmannProfilbildet til gameroslProfilbildet til karlaaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ToremannProfilbildet til just myselfProfilbildet til pytagorasProfilbildet til bakerProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Kas=)Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_
  • 3 år, 3 måneder siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo ble et registrert medlem 3 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje