Profilbildet til jonas93Profilbildet til Kate WProfilbildet til NåProfilbildet til zailoProfilbildet til Hemne72Profilbildet til MizzyProfilbildet til ToyenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Haakon92Profilbildet til sexworker202Profilbildet til beitoProfilbildet til simonaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Valeria
Profilbildet til KristiansenProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til JavhaxProfilbildet til LarsnProfilbildet til latino123Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Fin g30Profilbildet til MissMProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ak00nProfilbildet til ingoladProfilbildet til shinY_

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje