Profilbildet til NettstedetProfilbildet til stian93Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til På_søkProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til MizzyProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til agderProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til westpar76Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Iren
Profilbildet til CalaDorProfilbildet til ZeroProfilbildet til TheRose49Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til TheMissProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til MannValdresProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Zizou
  • 1 år, 11 måneder siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo endret profilbildet sitt 1 år, 11 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje