Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til fintparProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til nada000Profilbildet til MoaProfilbildet til solaProfilbildet til latex66Profilbildet til Alexander44Profilbildet til orro75Profilbildet til ani5Profilbildet til KimmernProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Buffy93Profilbildet til FinelineProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til JM28Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til sexworker202Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til stian93Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til KimmernProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NordJente90Profilbildet til AlesioProfilbildet til BadboyProfilbildet til xtrProfilbildet til KennethR88
  • 2 år, 9 måneder siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo endret profilbildet sitt 2 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje