Profilbildet til mann oslProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MatteStProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til GeiriProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til RogermadsProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Fineline
Profilbildet til troendern93Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Flekka18Profilbildet til AnetteleProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til norseman9Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til superteddProfilbildet til par3427Profilbildet til BjoernProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til synnyProfilbildet til KaisaProfilbildet til førdeparet
  • 2 år, 1 måned siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo endret profilbildet sitt 2 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje