Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til frekkis71Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til latex66Profilbildet til MikeProfilbildet til silverProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til nattroseProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LenemorProfilbildet til sjømannProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til par_30Profilbildet til vårkåtProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SvantepriProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Donatello21Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til BiTrineProfilbildet til ErogenProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Tine cdProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Reina21
  • 2 år, 3 måneder siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo endret profilbildet sitt 2 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje