Profilbildet til Buffy93Profilbildet til shivaProfilbildet til EspenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til pia1975Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Floppa1Profilbildet til RixnProfilbildet til SpindelProfilbildet til ToremannProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Nata
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Angel4uProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til CindyCDProfilbildet til C.lop14Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til jens41Profilbildet til par_30Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til sisunorProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Tobben28Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Oslo27
  • 2 år, 6 måneder siden

    Cpt.NeMo

    Cpt.NeMo endret profilbildet sitt 2 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje