Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til TabbeProfilbildet til par3427Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til shaftyProfilbildet til AvalonProfilbildet til maritaProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til KjellarProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til KarinagayProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til StianProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til orphansProfilbildet til DorcasProfilbildet til trannyboyProfilbildet til blaithinProfilbildet til NeonProfilbildet til jan50Profilbildet til sportfuckProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KimmernProfilbildet til BotanicalProfilbildet til mizzyProfilbildet til elinkoskos

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje