Profilbildet til Handyman31Profilbildet til GoldenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til DrulProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til VigdisProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til PlatinumProfilbildet til *Punky*Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til CindyCD
Profilbildet til akane21Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LululuuProfilbildet til Lica89Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til swedman

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje