Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til På_søkProfilbildet til parivestProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Lez 40Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til LangbeinProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SamehadaProfilbildet til miss76Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Martinoslo
Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til lovebbwProfilbildet til **WanjaProfilbildet til AzathothProfilbildet til MortenBProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til L_KProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til KiwienProfilbildet til ReidarProfilbildet til vekten75Profilbildet til fridafridaProfilbildet til JupiterProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Bergen-nord

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje