Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til El DiabloProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til ToyenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til KarinagayProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MrVoldProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til ingoladProfilbildet til Angel84
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til vekten75Profilbildet til Crazy92Profilbildet til AndiiProfilbildet til MidasProfilbildet til binittedal31Profilbildet til hotfishProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til AsveigProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til xtr

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje