Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til joniProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til love one anotherProfilbildet til sabriinaProfilbildet til virtuveProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til CulprateProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til johnrunProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Rebel&Passion
Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SussProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til stuve92Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til virtuveProfilbildet til BjornchProfilbildet til nina1992Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til TuttaProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til JM28

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje