Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til LangbeinProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til NettstedetProfilbildet til DavinciProfilbildet til nina1992Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Geirern92Profilbildet til nord88Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til h_frodeProfilbildet til latino123Profilbildet til temptationProfilbildet til Satzumi213
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til babybooProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til ZeroProfilbildet til BottomProfilbildet til IrenProfilbildet til stor pungProfilbildet til skurk3Profilbildet til Caleron86Profilbildet til LookmeProfilbildet til freezinProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Lica89Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til frodes_tr.heim

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje