Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til LookmeProfilbildet til Roger84Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til vanosm52Profilbildet til bbck osloProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til NightdiverProfilbildet til OdinProfilbildet til qwerty19Profilbildet til MissyMooProfilbildet til uzi69Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til blaithin
Profilbildet til NordlandProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MeeowProfilbildet til Handyman31Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Roger84Profilbildet til Hilde79Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til tr.h,photvdo

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje