Profilbildet til ChrisCProfilbildet til MandrakeProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til JustinProfilbildet til trond`enProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Hilde79Profilbildet til stuve92Profilbildet til BjornchProfilbildet til XjanneProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til RememBr83Profilbildet til DrGeiger
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til HebroProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Haakon92Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til godheksaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til KatherineProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til NataProfilbildet til MatteStProfilbildet til poopITboy

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje