Profilbildet til SussProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til IngunnProfilbildet til zailoProfilbildet til guttenProfilbildet til BluwProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Passivg19Profilbildet til spruksProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til Tobben28Profilbildet til MizzyProfilbildet til RonnProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til ReidarProfilbildet til RantazticProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til akane21Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til westpar76Profilbildet til zailoProfilbildet til ole322Profilbildet til Geirern92Profilbildet til ChivasProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til mrroyal

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje