Profilbildet til MrbigProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til LissaProfilbildet til StianProfilbildet til StaaleProfilbildet til geddimannProfilbildet til SupermannProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Crazy92Profilbildet til røyskattaProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Par i Aust Agder
Profilbildet til Joey77Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til 2KosProfilbildet til maler.nProfilbildet til godsg1Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til pvcloveProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til BistvgProfilbildet til **WanjaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til swedmanProfilbildet til FeralFeline

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje