Profilbildet til Floppa1Profilbildet til JavhaxProfilbildet til kmfantProfilbildet til dp72Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til XL KukkProfilbildet til sola50Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til BjoernProfilbildet til TigerProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SupermannProfilbildet til sverre89
Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Ready4funProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til JimBodenProfilbildet til mrroyalProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til h_frodeProfilbildet til PlatinumProfilbildet til stuve92Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til mark04Profilbildet til TigerProfilbildet til temptationProfilbildet til shado33

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje