Profilbildet til nada000Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SnæxProfilbildet til GeiriProfilbildet til jonas93Profilbildet til mizzyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til petrus1956Profilbildet til HardRockProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til BadboyProfilbildet til Brum
Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til parivestProfilbildet til BiparProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til SnæxProfilbildet til HommeProfilbildet til Isabella10Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til OpplandsM, voksen

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 53 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 53 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje