Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til plusSProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Lars80Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til YongProfilbildet til BjornchProfilbildet til JærguttenProfilbildet til kmfantProfilbildet til pierceddickProfilbildet til HardRockProfilbildet til geddimannProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til LåtteProfilbildet til Trinetussa
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Latex44Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til temptationProfilbildet til JiJiProfilbildet til KiwienProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Stine1986Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ToremannProfilbildet til shado33Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MrTwoface

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 36 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 36 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje