Profilbildet til Huldra89Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til SoffiProfilbildet til AnetteleProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MaykieProfilbildet til gameroslProfilbildet til Andersen89Profilbildet til frekkis71Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LarsnProfilbildet til subtrollet71
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til maler.nProfilbildet til BullseyeProfilbildet til m52aProfilbildet til SoffiProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til LadysmanProfilbildet til ElinesProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til TheRose49Profilbildet til sjømannProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til MiaBProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til m33sandnes

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 45 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 45 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje