Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Matiine123Profilbildet til CleoProfilbildet til TommybProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til orro75Profilbildet til SoffiProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Caleron86Profilbildet til burndocProfilbildet til førdeparetProfilbildet til BrumProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til ElinesProfilbildet til Lizzy
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til ElviraProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til harepusenProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Sublime81Profilbildet til **WanjaProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til buskerudProfilbildet til gameroslProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Leto78

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 58 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 58 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje