Profilbildet til RixnProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til HazeProfilbildet til LookmeProfilbildet til InsomniaProfilbildet til nattroseProfilbildet til 59modellProfilbildet til sjømannProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til englevingerProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Fin g30Profilbildet til MaykieProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til LeticiaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til oslokosProfilbildet til kjelli77Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Bergen1987

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 28 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 28 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje