Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til NordlandProfilbildet til simonaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LeticiaProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til BrumProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til AlexsProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Rebel&Passion
Profilbildet til stuve92Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til nelg90Profilbildet til ingoladProfilbildet til bwillyProfilbildet til vekten75Profilbildet til *Punky*Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til krsflortProfilbildet til KarinagayProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til wille455Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til NathalieJanne

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje