Profilbildet til KiwienProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til IronheartProfilbildet til EvensProfilbildet til røyskattaProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til trisvikProfilbildet til windel999Profilbildet til MehtevasProfilbildet til martin,østfold
Profilbildet til AlesioProfilbildet til OralProfilbildet til Mossing34Profilbildet til vickycdProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Mr.XProfilbildet til julieProfilbildet til LadysmanProfilbildet til stuve92Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Par på camProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Loker

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 25 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 25 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje