Profilbildet til KimmernProfilbildet til KarinagayProfilbildet til RockDudeProfilbildet til sexypar85Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til PSYllonProfilbildet til sjømannProfilbildet til XjanneProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til XL KukkProfilbildet til CulprateProfilbildet til EscobarProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til Fresia4Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til TingTongProfilbildet til ValeriaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til zethProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til C.lop14Profilbildet til johnrunProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til AlexsProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Al Spacey

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 timer, 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 timer, 33 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje