Profilbildet til MaykieProfilbildet til akane21Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til BecksProfilbildet til TigerProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til GoldenProfilbildet til AvalonProfilbildet til StavangerProfilbildet til freaky2Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til foresterProfilbildet til TheMissProfilbildet til slaviProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til zeth
Profilbildet til Helene89Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Lars80Profilbildet til JupiterProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til VictorProfilbildet til vanosm52Profilbildet til just myselfProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til sluggernProfilbildet til losamantesProfilbildet til m52aProfilbildet til AngelManProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til northkickProfilbildet til Ghrolt

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje