Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ChivasProfilbildet til Skeva91Profilbildet til GeiriProfilbildet til lalaparProfilbildet til TuttaProfilbildet til TingTongProfilbildet til SupermannProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Jontass
Profilbildet til JontassProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til CdrypaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til vickycdProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til jan50Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til fadedProfilbildet til JupiterProfilbildet til RantazticProfilbildet til badbombadilly

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 54 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 54 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje