Profilbildet til NowheremanProfilbildet til RantazticProfilbildet til ExosProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til BottomProfilbildet til RomeoProfilbildet til røyskattaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Telemann88Profilbildet til nord88Profilbildet til TengilProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TrhMann1973
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til PussiProfilbildet til XL KukkProfilbildet til KogKProfilbildet til spruksProfilbildet til EvensProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til jens41Profilbildet til nina1992Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SoffiProfilbildet til Alexander44Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til bwillyProfilbildet til OppeiNord

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cpt.NeMo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje