Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til TheRose49Profilbildet til fridafridaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Anne72Profilbildet til Roger84Profilbildet til 2KosProfilbildet til trisvikProfilbildet til colargolProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Rantaztic
Profilbildet til Hulder1Profilbildet til sola50Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Joachim*Profilbildet til SnæxProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til LookmeProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til northkickProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til solaProfilbildet til Svantepri

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cpt.NeMo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje