Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BillProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til pompelProfilbildet til InsomniaProfilbildet til hotnoProfilbildet til Mass SageProfilbildet til stian93Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til sweettortureProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Roger84
Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ak00nProfilbildet til Cd28Profilbildet til bunnyProfilbildet til MatteStProfilbildet til Oslo27Profilbildet til JM28Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til karlaaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til OlavsenProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til IBeatThePussyUp

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cpt.NeMo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje