Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Ramp78Profilbildet til LåtteProfilbildet til spruksProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Roger84Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Bimann43Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til BadboyProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til windel999Profilbildet til Dotto81
Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til babybooProfilbildet til Alexander44Profilbildet til SuzProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Floppa1Profilbildet til pompelProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til NataProfilbildet til GeiriProfilbildet til silverProfilbildet til LookmeProfilbildet til TheMissProfilbildet til MatteStProfilbildet til !~XanZirz~!

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cpt.NeMo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje