Profilbildet til binittedal31Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til MM77Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til HommeProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Huldra89Profilbildet til RomeoProfilbildet til just myselfProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til yana
Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til SarlimeProfilbildet til jeanettekProfilbildet til krsflortProfilbildet til plusSProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Singel49Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til pytagorasProfilbildet til akane21Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MariusProfilbildet til qwerty19

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cpt.NeMo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje