Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til 2KosProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til bad666boyProfilbildet til DavinciProfilbildet til Thea92Profilbildet til Tine cdProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til godheksaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Apirak_Kapitra
Profilbildet til Man30303Profilbildet til Crazy92Profilbildet til El DiabloProfilbildet til CharlesProfilbildet til trisvikProfilbildet til SpindelProfilbildet til SigvegalProfilbildet til DorcasProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til BotanicalProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til SylvesterProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Cato1977Profilbildet til orro75Profilbildet til Espen

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cpt.NeMo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje