Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til IronheartProfilbildet til blaithinProfilbildet til poopITboyProfilbildet til TheMissProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til AjscreamProfilbildet til DjeimiProfilbildet til solaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til KogKProfilbildet til BluwProfilbildet til L_KProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til komigje69
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til julieProfilbildet til AngelManProfilbildet til DodraugenProfilbildet til leandroProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ThomasassProfilbildet til MusashiProfilbildet til RJProfilbildet til TearyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til BotanicalProfilbildet til NjordProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til j18elverum

Cpt.NeMo

@cpt-nemo
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Cpt.NeMo:Disse profilene har Cpt.NeMo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Cpt.NeMo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje