Profilbildet til LululuuProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til buskerudProfilbildet til IngunnProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til blaithinProfilbildet til BjornchProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til binittedal31Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ExodiaProfilbildet til shinY_Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Kaisa
Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til OdinProfilbildet til BottomProfilbildet til JiJiProfilbildet til joniProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til TempenProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LeneaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til NannaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til 2KosProfilbildet til regntøymannProfilbildet til komigje69

Crazy92

@crazy92
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Crazy92:Disse profilene har Crazy92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje