Profilbildet til Torill1979Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til KvastenProfilbildet til charlotee23Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til brollProfilbildet til ole322Profilbildet til LadyStarProfilbildet til SjtProfilbildet til kennethProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til geddimannProfilbildet til engenanjaProfilbildet til KineticMan75
Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Mass SageProfilbildet til jens41Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til KvinnenProfilbildet til coolchic101Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til XL KukkProfilbildet til TempenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Umbrella

Crazy92

@crazy92
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Crazy92:Disse profilene har Crazy92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje