Profilbildet til badboy1986Profilbildet til L_KProfilbildet til Man30303Profilbildet til SjtProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Sonny55Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ManimalProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til gameroslProfilbildet til westpar76Profilbildet til Ely
Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til HardRockProfilbildet til SKubrickProfilbildet til agderProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til DavinciProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tine cdProfilbildet til AmpriProfilbildet til BillProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til fadedProfilbildet til Golden
  • 4 år, 6 måneder siden

    Crazy92

    Crazy92 ble et registrert medlem 4 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje