Profilbildet til BadboyProfilbildet til CharlesProfilbildet til StaaleProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Lill17Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Isabella10Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til julieProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til slaviProfilbildet til yana
Profilbildet til KaisaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Plu2Profilbildet til EscobarProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til badboy1986Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til BarbieMarielle
  • 4 år, 6 måneder siden

    Crazy92

    Crazy92 endret profilbildet sitt 4 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje