Profilbildet til StaaleProfilbildet til monique tvProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til freaky2Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til KjellarProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til MM77Profilbildet til fridafridaProfilbildet til h_frode
Profilbildet til ZaxProfilbildet til KimmernProfilbildet til KospieProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til xtrProfilbildet til leandroProfilbildet til DragongirlProfilbildet til LamatryneProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til SarlimeProfilbildet til kajabiProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Donatello21Profilbildet til rosegartner33

Crazy92

@crazy92
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Crazy92:Disse profilene har Crazy92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje