Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til MusashiProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til DavinciProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til LamatryneProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til sexworker202Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Helene89Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til engenanja
Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Leto78Profilbildet til stian93Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til godsg1Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til sisunorProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til petzlProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til knny88

Crazy92

@crazy92
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Crazy92:Disse profilene har Crazy92 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Crazy92

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Vil prøve bondage, bli dominert, trekant, sex med en eldre mann, elsker sex, liker å suge

Hva jeg hater mest

Å ri, på grunn av jeg har kneskade og kneet låser seg om eg rir deg ..

Fritekst

Jeg søker en mann eller par for deilig sex. Vil treffes. Ønsker å prøve bondage, å bli dominert, ha sex med flere på en gang , vil prøve double penetration, trekant med 2gutter og trekant med 1gutt 1jente, vil også ha sex med en litt eldre mann maks 45 år. pirrende. Vil prøve nye ting rettere sagt. Åpen for ideer, MMM!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje