Profilbildet til Klara31Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Torill1979Profilbildet til zethProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til miss76Profilbildet til Lica89Profilbildet til HexaProfilbildet til freaky2Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til bergen89Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til RixnProfilbildet til Dotto81Profilbildet til CandyCrush
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Joachim*Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til MusashiProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til XenaProfilbildet til På_søkProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til ElyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til lunatrabem

Ntrøndere

@cromern
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ntrøndere:Disse profilene har Ntrøndere besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje