Profilbildet til stuve92Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Hemne72Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til troendern93Profilbildet til JaNuSProfilbildet til GhroltProfilbildet til StavangerProfilbildet til mrroyalProfilbildet til MatteStProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jente
Profilbildet til burndocProfilbildet til losamantesProfilbildet til C.lop14Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Lica89Profilbildet til MaykieProfilbildet til binittedal31Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Latex44Profilbildet til NåProfilbildet til bbck osloProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BergenoProfilbildet til dp72Profilbildet til M23_Nylon

Ntrøndere

@cromern
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ntrøndere:Disse profilene har Ntrøndere besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje