Profilbildet til NowheremanProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til sluggernProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til 59modellProfilbildet til MusashiProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ElviraProfilbildet til Zax
Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til MedusaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Mossing34Profilbildet til silverProfilbildet til AmpriProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til XL KukkProfilbildet til DorransProfilbildet til OsloG21Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Kalle2Profilbildet til moss73Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til TallDarkHandsome

dp72

@dagpetter
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt dp72:Disse profilene har dp72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje