Profilbildet til leandroProfilbildet til love one anotherProfilbildet til pvcloveProfilbildet til colargolProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til solaProfilbildet til brollProfilbildet til charlotee23Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ElleseusProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Floppa1
Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til SuzProfilbildet til solaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til sola50Profilbildet til Per SProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til jeanettekProfilbildet til BluwProfilbildet til Isabella10Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til AndroidProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til slavi

dp72

@dagpetter
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt dp72:Disse profilene har dp72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje