Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til DionysusProfilbildet til MedusaProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til ElleseusProfilbildet til MissyMooProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til RixnProfilbildet til two-playfulProfilbildet til NjordProfilbildet til KiwienProfilbildet til vanosm52Profilbildet til ChrisCProfilbildet til RonnProfilbildet til RememBr83
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til parivestProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til kennethProfilbildet til InnlandetProfilbildet til LululuuProfilbildet til FinelineProfilbildet til vickycdProfilbildet til dogbayProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til uzi69Profilbildet til bergenm30Profilbildet til petzlProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til nord88Profilbildet til KrangleFant

dp72

@dagpetter
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt dp72:Disse profilene har dp72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje