Profilbildet til DionysusProfilbildet til kennedy85Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til ElleseusProfilbildet til mizzyProfilbildet til AvalonProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til agderProfilbildet til TordenspydProfilbildet til dp72Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til knny88Profilbildet til nattroseProfilbildet til latexthingProfilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til Fresia4Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BittenProfilbildet til afrikarProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SupermannProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til JontassProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Just4youProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Handyman40Profilbildet til just myselfProfilbildet til fotfetisj

dp72

@dagpetter
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt dp72:Disse profilene har dp72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje