Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til KongenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SupermannProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til vickycdProfilbildet til Alexander44Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til *Punky*Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Evens
Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til ToyenProfilbildet til cat68Profilbildet til sexworker202Profilbildet til LåtteProfilbildet til LeticiaProfilbildet til virtuveProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til LilliMyProfilbildet til KatherineProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til RockDudeProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til monique tvProfilbildet til G94skedsmo

Dame43

@dame43
aktiv 2 uker, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt Dame43:Disse profilene har Dame43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje