Profilbildet til stuve92Profilbildet til PussiProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til englevingerProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til snirlenProfilbildet til NettstedetProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til KimmernProfilbildet til trond`enProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til LangbeinProfilbildet til tr.h,photvdo
Profilbildet til latino123Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ArconadaProfilbildet til AzathothProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MariusProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til davidandreProfilbildet til AndyrjProfilbildet til KarinagayProfilbildet til engenanjaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til gameroslProfilbildet til RubberkingProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til 33

Dame43

@dame43
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Dame43:Disse profilene har Dame43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje