Profilbildet til Grom87Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til SwededarterProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til nelg90Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til *Punky*Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KristiansenProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til MidasProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Olavsen
Profilbildet til Tara84Profilbildet til NightdiverProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Dotto81Profilbildet til JærguttenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til dia***Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til TempenProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til norseman9Profilbildet til KWGProfilbildet til GogT1971

Dame43

@dame43
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Dame43:Disse profilene har Dame43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje