Profilbildet til kennedy85Profilbildet til sweden boyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til SvantepriProfilbildet til JimBodenProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Haakon92Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Thea92Profilbildet til StianProfilbildet til EvensProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til HelgelandsGubbe
Profilbildet til ChivasProfilbildet til Donatello21Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SpindelProfilbildet til SuzProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Erik1337Profilbildet til maler.nProfilbildet til Alexander44Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til AmpriProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til simonaProfilbildet til G94skedsmo

DanielCastyOZ

@danieldex
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DanielCastyOZ:Disse profilene har DanielCastyOZ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje