Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til sola50Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Slappen72Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til runAProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til bad666boyProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til StaaleProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Lica89
Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ReidarProfilbildet til Flekka18Profilbildet til ElyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Torill1979Profilbildet til MaykieProfilbildet til NataProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til HexaProfilbildet til Cpt.NeMo

DanielCastyOZ

@danieldex
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DanielCastyOZ:Disse profilene har DanielCastyOZ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje