Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Trappani89Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Handyman31Profilbildet til brollProfilbildet til testomanProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til ChivasProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til DOMINANT
Profilbildet til Trh1980Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til ellenProfilbildet til GiggSProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til xtrProfilbildet til Ready4funProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til @nn@Profilbildet til Cecilie95

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje