Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til elghodeProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til cat68Profilbildet til LenemorProfilbildet til andy1988Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til BecksProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Ariel
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til MolliProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KospieProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til vesle 43Profilbildet til BotanicalProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til love one anotherProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til BiTrineProfilbildet til bergen89Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til LilliMy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje