Profilbildet til jens41Profilbildet til zailoProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Andersen89Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til SigvegalProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til KarinagayProfilbildet til ninatvProfilbildet til godheksaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til zeth
Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til i love boysProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til carmellaProfilbildet til SuzProfilbildet til Cd28Profilbildet til Singel49Profilbildet til TengilProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Modesty56Profilbildet til MrLumar82

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje