Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Cato1977Profilbildet til SKubrickProfilbildet til TordenspydProfilbildet til RonnProfilbildet til Androx0Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Biparoppland
Profilbildet til fadedProfilbildet til simonaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til lovebbwProfilbildet til solaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til nattroseProfilbildet til ElviraProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til orphansProfilbildet til Lica89Profilbildet til kennethProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Charles

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje