Profilbildet til Cato1977Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MortenBProfilbildet til DonGrisProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til bbck osloProfilbildet til wille455Profilbildet til ElinesProfilbildet til agderProfilbildet til LauVauProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til KaisaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Haugalending
Profilbildet til jan50Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til latino123Profilbildet til DjeimiProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til afrikarProfilbildet til shinY_Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til mann oslProfilbildet til harepusenProfilbildet til LissaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Robert Love

DanielCastyOZ

@danieldex
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DanielCastyOZ:Disse profilene har DanielCastyOZ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje