Profilbildet til apeeassProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til LåtteProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til L_KProfilbildet til qwerty19Profilbildet til bad666boyProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til bwillyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til MolliProfilbildet til bunnyProfilbildet til engenanjaProfilbildet til miss76
Profilbildet til testomanProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til moss73Profilbildet til stor pungProfilbildet til RJProfilbildet til Lars80Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til MizzyProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til LangbeinProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til troendern93Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til orphans

DanielCastyOZ

@danieldex
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DanielCastyOZ:Disse profilene har DanielCastyOZ besøkt:

Favorittemner

Denne brukeren har ingen favorittemner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje