Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Tony21Profilbildet til KvastenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til MatteStProfilbildet til qwerty19Profilbildet til julieProfilbildet til kinky667Profilbildet til CdrypaProfilbildet til cruisefrøkna
Profilbildet til 33Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til LåtteProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til StaaleProfilbildet til Thea92Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Angel84Profilbildet til qwerty19Profilbildet til KospieProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til KristiansenProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til mann31vesterålen

DanielCastyOZ

@danieldex
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DanielCastyOZ:Disse profilene har DanielCastyOZ besøkt:

Forumsvar Lagt Inn

Denne brukeren har ikke svart på noen temaer.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje