Profilbildet til KosMusProfilbildet til Fin g30Profilbildet til RosjerProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Natasha93Profilbildet til SarlimeProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til xantippeProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til MM77Profilbildet til Just4youProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Kjellar
Profilbildet til LissaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til RixnProfilbildet til nord88Profilbildet til shinY_Profilbildet til westpar76Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til KristiansenProfilbildet til RonnProfilbildet til Kalle2Profilbildet til apeeassProfilbildet til Geirern92Profilbildet til BiTrineProfilbildet til stor pungProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Dirty&Kinky

DanielCastyOZ

@danieldex
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DanielCastyOZ:Disse profilene har DanielCastyOZ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 27 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 27 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje