Profilbildet til CharlesProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til zailoProfilbildet til Alexander44Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til ArousalProfilbildet til ChivasProfilbildet til bad666boyProfilbildet til davidandreProfilbildet til KiwienProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til carogirlProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Innlandet
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til chipProfilbildet til j18elverumProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til InsomniaProfilbildet til AmpriProfilbildet til MusashiProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til LenemorProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til foresterProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Trudelutt

DanielCastyOZ

@danieldex
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DanielCastyOZ:Disse profilene har DanielCastyOZ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 57 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 57 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje