Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til regntøymannProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til two-playfulProfilbildet til sverre89Profilbildet til agderProfilbildet til dewill77Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til RonnProfilbildet til hank95Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til sexworker202
Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Androx0Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til jan50Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til KennethR88Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Andrea90

DanielCastyOZ

@danieldex
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt DanielCastyOZ:Disse profilene har DanielCastyOZ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje