Profilbildet til orphansProfilbildet til MedusaProfilbildet til coolchic101Profilbildet til foresterProfilbildet til kastrdProfilbildet til SjtProfilbildet til carogirlProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til SylvesterProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til TeonilleProfilbildet til !!sweetie
Profilbildet til naitsProfilbildet til Handyman40Profilbildet til SigvegalProfilbildet til buskerudProfilbildet til TommybProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til AzathothProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SarlimeProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til tinaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

Dark Angel

@dark-angel
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dark Angel:Disse profilene har Dark Angel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje