Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til KvastenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til OdinProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til FreshnessProfilbildet til bergenm30Profilbildet til fadedProfilbildet til knny88Profilbildet til uzi69Profilbildet til Søker spennign
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til XjanneProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Man30303Profilbildet til TingTongProfilbildet til qwerty19Profilbildet til pompelProfilbildet til bad666boyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til nattroseProfilbildet til Slave g23Profilbildet til dp72Profilbildet til testoman

Dark Angel

@dark-angel
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Dark Angel:Disse profilene har Dark Angel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje