Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til LamatryneProfilbildet til LatexmannProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til VictorProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til julieProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til knutbrg
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til sexworker202Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til ZeroProfilbildet til TordenspydProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til northkickProfilbildet til HazeProfilbildet til windel999Profilbildet til Kate WProfilbildet til KatherineProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til TorolavProfilbildet til Ramp78

Dark Angel

@dark-angel
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dark Angel:Disse profilene har Dark Angel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje