Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til søker sexProfilbildet til testomanProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til trisvikProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til superteddProfilbildet til BergenoProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til bby123Profilbildet til pierceddickProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til lunatrabem
Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Skeva91Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til shinY_Profilbildet til troendern93Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til No StringsProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til NyssaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Tomas89bergen

Dark Angel

@dark-angel
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dark Angel:Disse profilene har Dark Angel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje