Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til MelekProfilbildet til GhroltProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til BiparProfilbildet til zethProfilbildet til wille455Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til CalaDor
Profilbildet til mann oslProfilbildet til kjelli77Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til RJProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til bergenm30Profilbildet til ArielProfilbildet til SKubrickProfilbildet til AlekProfilbildet til Kas=)Profilbildet til joniProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til harepusen

i love boys

@darkbarbie
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt i love boys:Disse profilene har i love boys besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje