Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til qwerty19Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til vekten75Profilbildet til PussiProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til stian93Profilbildet til COBRAF2Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til bby123
Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Siba44Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til KaisaProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til .tvliseProfilbildet til ak00nProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Hilde79Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SKubrickProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Par Buskerud

Homme

@darksidsexxx
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Homme:Disse profilene har Homme besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje