Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til lovebbwProfilbildet til kennethProfilbildet til spruksProfilbildet til dp72Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Sublime81Profilbildet til joniProfilbildet til orphansProfilbildet til ErogenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til xdresserProfilbildet til ballderProfilbildet til SammiProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til MissyMooProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til SimProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Ready4funProfilbildet til SportoguyProfilbildet til naitsProfilbildet til Lars80Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til NjordProfilbildet til TempenProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til swedman

Homme

@darksidsexxx
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Homme:Disse profilene har Homme besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje