Profilbildet til KaisaProfilbildet til colargolProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KvastenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KimmernProfilbildet til two-playfulProfilbildet til wille455Profilbildet til BiparProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til charlotee23Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MissMProfilbildet til BBW28
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sølProfilbildet til KimmernProfilbildet til stian93Profilbildet til kjelli77Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til komigje69Profilbildet til RuienProfilbildet til ScorpionProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Helene89Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KongenProfilbildet til synny

Homme

@darksidsexxx
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Homme:Disse profilene har Homme besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje